hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Der Teufel ohne Taxi!

E-mail Print PDF

Årets Hamburg Marathon var smalt repræsenteret af HHHH. Lørdag morgen drog gruppe Jensen af sted med kun Peter Brun, Lars Valdefarfar, John  Christensen og Claus Poulsen som repræsentanter for die Hunde. Blandt de 35 Arnoldi-høns synede de ikke af meget. Selv lå jeg hjemme under dynen efter et par døgn med hovedpine og lidt feber. Op af formiddagen overbeviste sms-er fra Claus og Peter mig dog om, at sygesengen måtte forlades for at støtte de få standhaftige. Og kl.16:15 kunne jeg løbe den obligatoriske tur i Elmshorn med Claus, Valdefarfar og Peter, som storsindet havde ventet på mig. I Elmshorn var vi vidne til en anti atomkraft demonstration. Noget der fik os i fyrrene til at mindes startfirsernes festivals ved Moesgaard Strand med bl.a. Delta Cross band og Sebastian.

Aftensbuffeten blev vel overstået og alle havde en rolig aften og nat. Morgenmad fra kl.05:30 og så afgang til Heiligengeistfeld, hvor Gritt Jurack havde indtalt information til os danskere. En blanding af cirkusdansk og teksten fra Oprop! Fra 9.april 1940. Ud over de nævnte stillede Tom og Anders til start i solskin fra en skyfri himmel. Præcist kl.09:00 skød en operasanger løbet i gang efter at have afsunget Deutschland Deutschland über alles. Fra gruppe D kunne Peter og undertegnede ikke gøre andet end kæmpe os frem igennem masserne. Ved km 3 mødte jeg Lars Valdefarfar. Og vi blev under bordet enige om at følges ad resten af turen. Lars havde en pr der skulle stikkes. Lars løb ustresset uden ur og med overskud.

Ved 16 km blev vi mødt af Arnold, Henning, Stofa, Allan, Tønner og mange flere i et stort heppekor. Lars og jeg fulgtes hele tiden ganske pænt af. Kun afbrudt af Lars langsomme indtag af væske og et par mindre kriser hos begge. Vejret var med os igen i år. Solskin og svag vind. Og langs Alsterens bredder forduftede de få bekymringer vi havde. Ved km 41 mødte vi igen alle vennerne fra 1900 og Henning gjorde følge 200 meter og indprentede mig min opgave med at hjælpe Lars til pr. Og pr-en kom i hus. Med en pæn margen på cirka 40 sekunder. Alle HHHH-ere løb flotte tider. Claus som sædvanligt super løbende i 2:32. Gruppevinder og nummer 4 i masterklassen. Anders i ny pr 2:41, kun ganske få sekunder fra en af de gamles pr J. Tom løb flot 3:04. John Christensen løb 3:07, Valdefarfar og jeg løb 3:12 og der Teufel ohne Taxi satte pr med mange minutter og løb 3:23. De sidste kilometer i bar overkrop for ligesom at flashe sin Paradise Hotel stil.

Så var der badning, en hilsen i højttaleren fra Gritt Jurack og is i Plantzen und Blumen. Solen skinnede og alle nød de behagelige omgivelser. Endnu en dejlig tur med Lone og gruppe Jensen lakkede mod enden og Schleswigs wienerschnitzel-marker.

Tak til Peter og Claus for at hive mig til Hamburg. Og tak til Lars for 3 timer og 12 minutter i godt selskab.

Van Mestergaard.