hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Lørdagstur d. 27/2-2010(22-23 km. Jf. Dan’ GPS)

E-mail Print PDF

Marselishallen, Havnen, Nordre Strandvej, Rolighedsvej, P.O. Pedersens Vej, Frodesvej, Ringgadebroen, osv., m.v., m.m., Marselishallen. (ca. 10-15 hanhunde og en enkelt hunhund)

Lørdagstræningen startede for dagens referent tidlig lørdag morgen med en proviantering af dugfriske øl syd for den dansk/tyske grænse. Den kommende tirsdags fødselsdag skulle fejres i selskab med de løbegale hunde fra HHHH. Bevæbnet med masser af øl og dynamit i benene begav deres udsendte sig til lørdags træning. Målet var en tempotur Brabrandstien rundt. Dette havde deres udsendte allerede annonceret ved den traditionsrige fredagstur med hundene fra Århus Nord.

Stærke kræfter fra Århus Nord arbejdede dog imod planerne om den efterhånden kendte tur rundt omkring Brabandstien. Wadsholt som efterhånden er gruppens rejsefører i specielle ture, når skovbunden er ufremkommelig svingede nok engang taktstokken, og ledte hundeflokken på nye ukendte, kringlede og snoede veje. Lad det være sagt med det samme – det var en supertur Wadsholt var arkitekt til denne lørdag, og den levede op til alle deltagende hundes forventninger til en rigtig god lørdagsturJ  Westergaard, Helbo og Arentoft var ikke helt frisk efter de den foregående aften havde fejret BC’ 60 års fødselsdag på Tranbjerg Kro. Alle ydede de dog en fin indsats ved dagens træning – og levede op til det fine HHHH-motto – ”tømmermand – de skal da bare løbes væk”!!

Plusgrader og regnvejr havde gjort at den megen fine sne nu var blevet omdannet til en gang – ja værre smat. En yderst veloplagt og superløbende Wadsholt ledte flokken langs havnen. Føret langs havnen ved Europaplads var en gang megasmat, hvilket ikke passede de løbeglade hunde. Helbo var dog af en anden opfattelse og hyggede sig som en 7 år gammel knægt, som er ude at prøve de nye skinnende grønne Viking gummistøvler for første gang. Efter flokken løb forbi fiskehandlen og under tunnelen ramte de den gode og indbydende asfaltsti langs jernbanen, som bare skriger på tempoløb. Deres udsendte satte sammen med rejsedirektør Westergaard og en stadig godt løbende Lars (skitur) Valdemar fart på feltet. De to hurtige, sympatiske og velafbalancerede løbere Dan og Anders Lade fulgte med, og lagde let afstand til resten af hundefeltet. Dejligt at se Dan igen som en del af flokken J.

Wadsholt som alene kendte ruten svingede efter opsamling igen taktstokken i front nu med Henrik Toft ved sin side. Løbegruppes kvindelige islæt Lisbeth viste flere gange undervejs stor styrke med et stenhårdt tempo, som førte til sprængning af gruppen fra tid til anden. En god ting ved dagens tur var, at den var ukendt for alle på nær rejseføreren, hvorfor der var masser af opsamlinger undervejs.

Snakken gik vanen tro godt i gruppen. En venlig tanke blev sendt til Niels fra Århus Nord fraktionen, som i dag var draget helt nordpå for at give sit ja til sin udkårende Anne. Se det søde par på hundenes hjemmeside – godt gået Niels !!

Der var på dagens løbetur flere store momenter og gode spurter. Lars Valdemar vandt bl.a. hans egen opfundne P.O. Pedersens vej spurt med mål ved CSC, som rent tilfældigvis også er Valdemars arbejdsplads. Forhåbentlig blev dette store øjeblik foreviget på IT-virksomhedens overvågningskamera. En anden mindeværdig spurt var i nedløb fra Hasle Torv til Åbyhøj Torv. Rejsedirektør Westergaard vandt spurten på taktisk snilde ved at vælge vejen frem for det til tider ufremkommelige fortov. Deres udsendte måtte nok engang sande – der er stadig meget at lære…

Anders Lade takkede af ved Frodesvej i Åbyhøj, og den resterende hundeflok havde nu dagens sidste udfordring i sigtekornet – Ringgadebroen.

Dan vist igen gode takter og forcerede let og som klar førstemand broen efterfulgt af deres udsendte, Westergaard m.fl. Marselishallen var nu i sigte, og turen var ved at være forbi.

I omklædningsrummet serverede deres udsendte Royal Classic efter dagens tur, som man vel med rette kunne kalde en ”Wadsholt Classic”. Snakken i omklædningsrummet gik allerede nu frem imod næste lørdag, som er store B.C. dag. Det bliver en rigtig god dag i selskab med den sejeste af de seje – BC himself J

Poul H. (king of jogging, lille-skat)

Last Updated on Sunday, 28 February 2010 09:22