hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jeg undres...

E-mail Print PDF

Så gik der gudhjælpemig endnu en uge hvor referanterne lod pennen ligge...jeg syntes bestemt der har været noget de kunne skrive om....
 
”I går var det Hennings fødselsdag...”...sådan blev der råbt i saunaen mandag. Et mindre hundekor brølede af vilden sky, anført af den lille bulldog fra mårslet. Greyhounden Valdemar sang så sandelig også i gennem. Overhunden der netop var fyldt 49 vintre, bød på en overgæret belgisk witbier af mærket Hoegaarden, hvis holdbarhedsdato kun var overskredet med et lille kvartal, så den smagte fantastisk, og var en god afslutning på en tur til antennen.

Vejret havde været dejligt, og vi nød at det nu var lyst når vi løb...derfor undrede det også lidt at det netop i dag skulle være dagen hvor Eggert for første gang troppede op i refleksvest, og en meget fin en af slagsen vel at mærke, det er lang tid siden vi sidst har set en så lysende gul vest med dybsorte bogstaver der danner ”HHHH.dk Hennings hårde hunde” ikke mange har mere end et par bogstaver tilbage på de falmede veste.
Denne dag blev det til ca. 14 km, og jeg syntes jeg hørte nogen tale om nogle spændende spurter.
 
Onsdag valgte Bollerup at slæbe os alle gennem de store snemasser i skoven på endnu en færd der skulle vise sig at komme forbi antennen. Ved vandhanen måtte jeg give fortabt i det skrækkelige føre og søge mod asfalterede veje, der var heldigvis nogle der fulgte med, resten fortsatte gennem skoven, og vi samledes ikke før antennen. Det blev for alvor en møgtur for mit vedkommende. Mit dårlige syn, og min spinkle drengekrop, havde bestemt ikke godt at den skovtur. Da vi kom tilbage til omklædningen var mine ryghvirvler brækket flere steder, mindst, og jeg fik kun med nød og næppe ordnet beklædningssituationen. Der var igen muntre tilkendegivelser fra gruppens hurtige folk omkring dagens forløb, jeg aner ikke hvad de talte om.  
 
Torsdag og fredag var jeg total invalideret efter onsdagens strabadser, så der ved jeg ikke hvad der er sket, jo det passer ikke helt, Claus Poulsen nævnte at Overdirektøren fredag havde haft sin voksenlærling BC ude på en ti kilometer lang tur, selvsamme voksenlærling havde onsdag løbet fem kilometer, begge gange uden smerter eller andre problemer, så han er på vej tilbage, det er jo dejligt. Og jo da, Århus Nord havde fredag aften indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, der var vigtige emner der skulle drøftes – kan man få nedsat kontingentet når man er i længere skadesperioder etc. Det havde vist været meget muntert, dog ikke så muntert at de tilmeldte sig nogen løb på denne festaften.
 
Da vi lørdag under lille Kurt’s kyndige vejledning (på de første meter), stævnede ud på en 17-18 km tur på stien omkring Brabrandsøen var der kun to repræsentanter fra Hunde Nord flokken, nemlig Eggert og Hasholt, og de var sandelig noget blegfisede da de kom ”løbende” ind mod hallen i en tempo selv undertegnede fandt overordentligt overkommeligt.
Der havde vist været fart på dem i front, Lade Anders og co. men hvad ved jeg. Jeg havde tvunget Hellboy og Johny til at vente på mig, hvilket jeg bestemt fornemmede at de var med på. Der var faktisk enkelte pauser hvor de to var så svære at få i løb igen, at jeg troede vi skulle gå resten af vejen.
 
...ja og som vanligt ved jeg ikke så meget om hvad der sker på ruten, næh nej, det er jo mest noget skurvognssnak jeg kan samle op når turene er overstået, så igen savner jeg referanterne. Claus Poulsen bad mig checke Stiften fra fredag, da der skulle være et muntert indslag med en af vore frækkerter, og knagemig ja, når vi nu ikke selv vil, så er det da godt der kommer lidt i Stiften...se herunder;

Hilsen Peter.

Last Updated on Monday, 08 February 2010 11:40