hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

L.Alpe d.Huez

E-mail Print PDF

alt

Som mange ved er der kommet en lille cykelfraktion i hundflokken. Nogle af os har talt om at lave en tur til L.Alpe d.Huez næste år.

Planen er at cykle op af L.Alpe d.Huez den ene dag og løbe op den næste. Tredje dagen kunne vi eksempelvis køre Col du Télégraphe og   Col du Galibier, og vi kan tage en fjerde dag, med endnu en af klassikerne hvis der er stemning for det.

For at finde ud af, om det er en ide’ der skal arbejdes på, kunne det vare rart med en forhåndstilkendegivelse fra interesserede. Det er altså foreløbigt ikke bindende, men blot for finde ud af om der skal bruges tid på, at lave en konkret plan, man efterfølgende kan melde til eller fra på.

Samtidig kunne det være fint med nogle tilkendegivelser om hvordan man kunne tænke sig arrangement gennemført.

Transport. Vi kan køre selv med cykler bag på bilerne. Der er cirka 1600 km. og det tager cirka 15 timer i køretid.

Anden mulighed er at flyve så tæt på som muligt. Finde en minibus der kan køre os til overnatningsstedet og så leje cykler der nede.

Den sidste er den dyreste. Hvis du har en holdning til det på forhånd må du gerne skrive den. Begge muligheder kan evt. blive undersøgt.

Varighed. Der er langt der ned, så det er min opfattelse, at vi skal være der mindst tre dage. Med en dags transport i hvor ende bliver det en 5 dages tur. Skal vi holde det til det eller skal vi være der 4 dage?

Tidspunkt. Vi har talt om at turen skal laves sidst i maj. Det vil sige omkring weekenden den.23 -  24 maj. Skal vi holde os til det, eller er der vægtige grunde til at finde et andet tidspunkt.

Komfortniveau/indkvartering. Vi kan bo i campinghytter på en campingplads hvor vi selv kan sørge for maden, finde low budget hotel hvor vi muligvis også selv kan sørge for mad eller vi kan finde et standardhotel.Hvad vil du helst?

Hvis du er interesseret, så send en mail til  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it i løbet af et par uger. Gerne med refleksioner over ovenstående.

Hvis der er en passende gruppe, går jeg videre med at lave en konkret plan for arrangementet. Under alle omstændigheder hører du fra mig, når jeg der er gået et par uger.

Hilsen Hans

Last Updated on Monday, 15 September 2014 12:08