hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

YES, så er der fest!!!

E-mail Print PDF

alt

I anledningen af, at jeg ifølge mine børn, er meget tæt på at blive en gammel nar, vil jeg gerne invitere dig/jer til åbent hus på  Kolbyvej 3 i Risskov den 23-8 2014.

Jeg tænker, huset er åben fra kl. 12 til…..??? Ja, svært at sige, men man skal nok regne med det bliver sent.. ja det håber jeg da. Jeg sørger for drikke varer, brød, salat, kartofler, ris, måske humus, og hvad jeg nu finder på, kager, kaffe ,the.

Da jeg ikke aner hvor mange vi bliver, må man meget gerne melde ind. Jeg tænder nogle grill om aftenen og måske folk vil tage nogle pølser eller et stykke kød med, gider nemlig ikke brænde inde med to hundrede kilo pølser.

Jeg stiller telt op i haven med et dansegulv. Jeg håber, det bliver dejlig uformelt,  så ingen taler, for vi skal nemlig feste. Hvis nu der er nogen der skulle finde på at komme med en gave, ja jeg mangler jo ikke noget, ikke engang kærlighed med alle de dejlige børn, og min fantastiske Dortepige. Hun er meget sød. Så kan jeg ikke forlange mere.

Nå, men skulle der alligevel være nogen som fandt på at komme med en gave,  ønsker jeg mig:  God vin, andre gode flasker, en håndstøvsuger, ny græsslåmaskine, eller en weekend på Sardinien  med min dejlige hustru.

Det var ordene. Håber at se så mange så muligt. Svar gerne senest 15.8.

Hilsen Jan 24483872 eller This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it