hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Træningsweekend i HHHH

E-mail Print PDF

Der var i den forgangne uge mulighed for træningsweekend  i velkendt HHHH-terræn, først fredag med HHHHnord i Riskov og så en klassisk HHHHunited tømmerpladstur lørdag fra hallen.

Fredagens træningstur startede med helt nye principper for HHHH, idet Michael og Astrid (som egentlig er fra HHHHsyd) insisterede på 2 km opvarmning før træningsturen! Efter opvarmningen, hvorunder flere legendariske hunde som Eggert, Alpeekspressen, intervalkongen fra Højbjerg, Søren Boy sluttede sig til opvarmningsteamet, gik det rask af sted af en ny og omvendt fredagsrute godt over land nord for Riskov, frem til Ådalsvej i et tempo, der lignede den intervaltræning HHHHunited  efter sigende skulle gennemføre mandag ved Brabrandsøen. Efter et fornuftigt tempo på resten af vejen frem til vendepunktet i Egå, gik det over i stærk modvind og moderat knap 5,0 tempo hjemover mod vandrehjemmet.

Inden vandrehjemmet skulle trioen med Astrid, Søren Boy og Alpeekspressen udfordre det eksistentielle hundespørgsmål om HHHH er en løbeklub med et ølproblem eller omvendt - med en ny eksistentiel stillingtagen: Om HHHH er en badeklub med et løbeproblem eller omvendt! Tilbage ved vandrehjemmet blev der efter 14, 2 km på den nye fredagstur i et gennemsnitligt tempo lige over 4,0, men langt under 5,0, festlig stemning, da Astrids bil og generøse indehaver viste sig at have medbragt ikke alene opsparet fredagsølefterladenskaber fra de værste hunde gennem tiderne, men også boblevin og fyldt chokolade i anledning af sin vist nok ifølge Intervalkongen 37 års fødselsdag! Straks dukkede Jan W. op fra skoven efter påstået seriøs genoptræning op ad ½ kms bakke skabt til formålet. Fredagen afsluttes med en konstatering af at boblevand og fyldte chokolader var rigtig god opladning til morgendagens udfordringer startende i Marselisterrænet.


alt

Lørdag var der stort fremmøde ved HHHHallen. Koryfæer som B.C., Doktor Død, Tom altid under 4,0 på cykelstien, den anden Tom, Kurt Post og Øko Poul, Intervalkongen, Ditlefsen, Taxa Peter, Gudjon, Kruse, Eggert, Astrid og Søren Boy m.fl. Turen kunne desuden mønstre glædeligt gensyn med den udsendte og netop hjemvendte Klaus Mikkelsen, der efter et længere norsk fuldtids eksil, nu er gået over til intervalarbejdstræning i Norge med mulighed for at dukke op om lørdagsturen på en fjeldvandt mountainbike og fotografere. Træningsturen lørdag stod på den legendariske tømmerpladstur, der vist før i tiden var oppe på 23 km, men som nu med moderne GPS’er er nede på 20 km. Med god fart på feltet i starten som foreskrevet uden opvarmning, blev der sat rask forbi Marselisborg mod vandhanen med B.C i front. Ved vandhanen viste der sig nye muligheder for Doktor Død, til at tage nogle intervalrunder mens resten af gruppen justerede væskebalancen. B.C. var stadig i front op over den altid trælse Tækkerstaffet-start-bakke i Blommehaven mod stenen. Doktor Død blev set i udkanten af feltet, afsøgende i repertoiret af små, meget bakkede stier i nærheden. Efter Stenen går det rask mod Skovmøllen nu med Intervalkongen og Tom altid under 4,0 forrest. Spurten blev todelt; først midt på arealet for Skovmøllens udeservering, tæt på toiletterne og dernæst efterfølgende på Skovmøllebakken, Tom altid under 4,0 vandt spurterne sammenlagt. Ud gennem Fløjstrup skov løb det gelinde med især Intervalkongen,

alt


Tom og Søren Boy i front. Enkelte valgte en anden og mindre trådt rute tilbage, mens hovedfeltet lagde an til spurgt mod tømmerpladsen, hvor Tom 4,0 igen var godt placeret sammen med Intervalkongen. Endelig gik det hjemad langs vandet med spurt på Moesgaard strand, hvor de usual suspects sloges om æren. Tilbage ad cykelstien, hvor Tom endnu en gang viste at cykelstien er hans domæne, og trak tempoet op i feltet frem til vandhanen, hvor tempoet slækkes en anelse til noget der lignede en uhørt opsamling, og hvor en trio straks benyttede sig af muligheden af at stå af, under påskud af et opstået badeproblem. HHHHovedfeltet fortsatte uden stop til HHHHallen, med en sauna opvarmet af Arntoft og afkølede afstemte mængder af drikke til at oprette væskebalancen. Godt misundelige over den HHHH-gennemførte tur i lige over 4,0 men langt under 5,0 besøgte aspiranterne fra mellem-lang HHHHomklædningsrummet, under dækkende af, at de også prøvede at holde træningsweekend for at komme i betragtning til at kunne løbe med HHHH. Der var dog sørget for at Mellem-Lang havde opsyn af professor Lade og Johnny tyndere end sin skygge, så tempoet hos Mellem-Lang aldrig ville nå HHHHøjder.

alt

HHHHØST

Last Updated on Tuesday, 18 February 2014 18:17