hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Min første podie placering

E-mail Print PDF

Søndag drog jeg syd på til Fredericia. Jeg skulle deltage i mit første Dm i Cross duathlon. Distancen var 3km løb, 10 km mountainbike, 3 km. løb, 10 km. montainbike og 3 km. løb.

Løbet foregik i en skov ved siden af startområdet. 

Dagen forinden havde jeg øvet skiftet imellem løbesko og Mtb sko. Jeg skulle være sikker på, at jeg kunne klare tingene med handsker på.

Starten gik kl. 13. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte passe lidt på i starten, men fik alligevel holdt mig rimeligt fremme på de seks bakker, som løbeturen indeholdt. Skoskiftet gik fint og så var det ellers direkte op af bakke på mountainbike og her røg pulsen bare i vejret. 

De første 3 km. var rædelsfulde. Der var rigtig meget mudder og da jeg ikke kendte ruten, så fik jeg en del fejl i mit gearskifte, så jeg måtte af flere gange. Jeg så mig allerede blive overhalet af feltet. Men så kom der ro på og da vi skulle gøre to omgange for hver 10km. så begyndte det at blive forudsigeligt. Jeg mødte flere deltagere som valgte, at stå af, da de væltede rundt i mudder. Vi skulle bl.a. fire gange køre ned af en smal snoet sti, som var så mudret, at man nærmest ikke kunne bremse, for så i bunden at kaste cyklen til venstre på asfaldt.

Skiftet til løb gik fint og jeg havde ikke problemer med tempoet. Overhalede flere og der blev råbt til mig, at jeg lå nr. 3 i min gruppe. Nu var jeg pludselig med i den skægge del af løbet og overhalede nr. 2 i skifteområdet. Han kom dog med det samme forbi mig på cyklen. 

På sidste cykel tur kørte jeg mit eget tempo og var tilfreds med placeringen. På den afsluttende løbetur, så jeg 500m. før mål, deltager nr. 2. Jeg kunne med det samme se, at han var træt, så 300m. før mål overhalede jeg ham. Tiden blev ca. 2:05. 

Så det var alt i alt en fin oplevelse og skægt, for en gangs skyld, at blande sig i placeringerne.

Hilsen Lars

Last Updated on Monday, 12 November 2012 18:28