hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Franks gennembrud.

E-mail Print PDF

(Ref. Michael)

Her dagen før
første runde af motionscup'en, var det småt med fremmødet til lørdagstræningen. En gruppe på 12 HHHH-ere drog dog afsted i den kolde vind. Forrest lå Henning, Kurt, Klaus og Frank. Turen gik mod Hørhavens isklædte stier. Herfra gik det mod Fugletårnet på Ridder Palles høj. Kongen af Bornholm lagde sig i front, efterfulgt af deres referent, doktor Holmark, Frank og de to genopstandne løbere Mads og Johnny. Jan Galarklump Hashholdt, "selvcensureret for ikke at støde nogen", kæmpede sig stærkt i mål på en flot 4-plads.

Ved restaurant Skovmøllen drejede 6 løbere til højre ad fodstien langs åen. Og det var her Frank i en moden alder fik sit gennembrud. Doktor Holmark viste vej gennem is og mudder. Og pludselig forsvandt Franks venstre fod i dyndet. Efterfulgt af flere eder og forbandelser. Den hvide asics var forvandlet til en sort klumpfod. Nu gik Jan uimodståeligt i front med Johnny lige efter. I bidende sidevind imod nedløbet til Hørret. I Hørret blev den 14 km lange masterstart afsluttet med opstigningen ad den isklædte vej imod Jelshøjs tinder. En tappert kæmpende Holmark, styrtede halvvejs oppe i det glatte føre. Det gjorde ondt. Men da den eneste læge der var til stede, var Holmark selv, valgte han at bide smerten i sig, frem for at foretage en akutoperation på sig selv. Frank led med den sorte klumpfod. Var der gået koldbrand i løbeskoen ?

På toppen øgede Jan og Frank. Mads fulgte fint med, mens Johnny var begyndt at være træt. Hjemad forbi travbanen i fuld galop mod saunaens lokkende varme. Her ventede Jan Tapdrup, Henning, Helbo, Kurt, Ravnen Søren, kongen af Bornholm og B.C.  En dejlig og hård tur på 21 km var overstået. Og hvordan afslutter man så et sådant referat ? Et link til Boy George's hjemmeside kunne være en mulighed ! http://www.boygeorgeuk.com/

 

Last Updated on Sunday, 17 January 2010 13:42