hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Halen mellem benene – H. C. Andersen marathon 2011

E-mail Print PDF

Som optakt til denne uges Berlin maraton var det søndag planlagt til at få lagt maksimal pres på HHHH Berlin løbernes kommende tidsmæssige præstationer og få skudt trænerteamets ”10 under 3” projekt godt og grundigt i gang. ”En kort og intens oplevelse” – sådan kan man mest positivt betegne undertegnedes deltagelse i det absolut rædselsfulde H C Andersen maraton, der før har bragt mangen en HHHH løber til fald. Hvad der skulle have en eventyrlig oplevelse a la H. C. Andersen endte i stedet som Dantes ”Den guddommelige Komedie”. Silende regnvejr var hvad Odense havde at byde på denne dag og selv de omkring 7 drivvåde tilskuere der var langs ruten kunne ikke få pisket en stemning op på den triste rute der skulle gennemløbes to forfærdelige gange. Og hvis der før har været lidt tvivl om begrebet ”den rådne banan” har inkluderet Odense City vil der ikke i fremtiden være tvivl om at det er tilfældet. Løbet eller hvad man nu ellers vil kalde det kan summeres op som følgende: KM 0-3, følte sig og opførte sig som den ”Hvide Kenyaner” -havde allerede et stk DM-guldmedalje om halsen – og var sikkert under de 2.40.; Km 4-15, den første mistro til udgangstempoet begyndte at melde sig men ”at det går sgu’ nok”; km 16-19, underligt at de andre er så friske når man selv har så kraftige mavekramper og tempoet allerede nu føles hårdt; Km 20-23, lorteløb, lortevejr, lorte by, lortetempo, lorteDM...; km 24, ”Det gik så ikke”.

Halen blev taget mellem benene og et meget sølle retur tilbage til omklædningsrummets varme. Og hvad der ved km 24 virkede rigtigt mht til at gå ud for at spare sig til efterårets andre store løb ud virkede nu pludseligt meget mere lunkent….

Spørgsmålet er om der er en fremtid som hund i HHHH efter dette svigt til trænernes store tillid til deltagelse i ”10 under 3” eller om der i fremtiden i stedet skal startes på en frisk med træning kl 17.45 hos Arnold og hønsene… Som jeg ser det vil den eneste umiddelbare redning være hvis I, rigtige hunde, er i stand til at præsterer i Berlin og får det magiske tal op på 10, så der evt. kan blive tale om tilgivelse.

Der ønskes et godt Berlin Marathon til alle hundene.

Anders ex hund

PS. Bollerup var også til det forfærdelige arrangement i Odense og var i stand til at fuldføre strabadserne – en ægte hund.