hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Peters virtuelle træningsmakker.

E-mail Print PDF

I en af sine lange sygdomsperioder under den igangværende vinter, lå Peter Brun  i sine febervildelser og drømte. Han drømte om Aarhus Nord og denne gruppes  bløde mænd med deres frie liv og forhold til kroppen. Samtidig erindrede Peter ganske svagt visse ting fra HHHH-løbetræningen : ”Løbesko med et godt mønster i gummisålen og weissbier godt med skum. Grundet febervildelsen blev disse tanker omsat til en træningsmakker lavet af de ting Peter kunne huske fra sine feberdrømme. Gummi, skum og Aarhus Nord. Projektet arbejdede han stadig sengeliggende på igennem mange ensomme dage. Og resultatet blev både smukt og anderledes. En virtuel løbemakker alle kunne se. Lavet af skumgummi.

Onsdag d.2.marts mødte Peter op med sin makker til alles beundring og begejstring. Makkeren, der var konstrueret til hele tiden at ligge 20 cm foran Peter, var meget smukt udført. Peter Høiby forevigede træningsmakkerparret med sit mobilkamera. Efter at alle havde ønsket iMikkel godt maratonløb i Barcelona og Henning god skiferie nummer 4 i denne sæson, drog flokken af sted. Føret var fint på fortov og asfalt, mens skoven virkede meget glat. Forrest lagde Bollerup, SuperBoy, Astrid og Kjøvenhavneren et pænt tempo. Frank lukkede feltet med bange anelser: ”Skulle vi have Søsterhøj bagfra for 12.gang i år”. Ikke just professorens livret. Men, når man har lært Henning at løbe en gang i 80-erne, må man forvente modstand fra alle dem Henning løb fra i starten af dette årtusinde. Og det var faktisk mange.

Søsterhøj blev det. Frank’s ansigtsudtryk nærmede sig Birthe Rønn Hornbæks´ efter endnu et næsvist journalistisk spørgsmål. SuperBoy var flyvende, ganske som jeg husker det i tegneserierne der udkom flere år i træk i 70-erne. Kjøvenhavner-Kim viste stor styrke, Astrid kørte i malende tempo mod toppen med bryggeriejeren som særdeles kvalificeret pace. Gamle Eggert fik varmet alle 12 cylindre op og drønede afsted og skattefar løb i sædvanlig vuggende stil let mod toppen. Peter B lå lige bag sin nye virtuelle træningsmakker. Vi kan kalde ham Scum MacDonald. Og jeg kan vel godt tillade mig at sige, at Scum kommer på hårdt arbejde her i foråret, hvis han skal have Brüno i topform igen.

Resten af turen blev ført an af Farlige Frank og Wadsholt i et godt tempo mod Marselisborghallen. Tilbage i omklædningsrummet mødte BC Peter og hans nye virtuelle træningsmakker, Scum MacD. BC, som jo var ung før pornoens frigivelse, blev så befippet at han adskilte Scum fra Peter’s krop. Og med Scum glemte plantemanden et øjeblik alt om GASA, 2001, EisBier og påskeliljer. Freden sænkede sig over den 61 årige mand, før han igen kom til sig selv og smed Scum ned i Brünos sportstaske. Et fantastisk stykke håndarbejde endte således sin første træningsdag i en sportstaske omgive af svedigt løbetøj og et par udtrådte Nike Lunar Glide i størrelse 41.

Og nu til noget helt andet…

Med 2011 godt skudt i gang er det på tide, at tænke lidt over sommerens HHHH-træningstur. Her vil jeg gerne komme med et forslag. Efter at have læst ”Siden Sidst” er jeg blevet inspireret af det kenyanske træningsmiljø og Morten Munkholms malende beskrivelse. Derfor foreslår jeg følgende :

Vi sejler alle på overlærer Henrik ´s sejlbåd til Somalias kyst. Her lader vi os tilfangetage af somaliske pirater der fører os ind i landet. Nu kan vi i ro og mag, med gratis mad og overnatning, træne i det varme Afrika. Piraterne vil ganske vist kræve løsepenge for os. Men da ingen vil betale for at få os fri, kan vi nu de næste 71 dage træne op til tre gange dagligt. På et tidspunkt vil vi have brugt piraternes tålmodighed op. Claus Poulsen vil have drevet piraterne til fortvivlelsen med sine ledsagede træningsture med kilometertider på 3:15. Et tempo der er svært at holde med en Kalasnikov P41 over højre skulder iført lædersandaler. BC vil have fremkaldt sindssyge hos flere fangevogtere med sine gentagne historier om 2001. Den lokale medicinmand må med skam erkende at end ikke han kan fjerne den smitsomme Eggertrøv hos flere af de tilfangetagne, Henning vil have sendt høvdingen på flugt efter for 120-ende gang at have klaget over manglende sauna, Helbo og dr.dr.Holmark vil have skræmt landsbyens gedehyrder væk med deres vittigheder og bankmand Tom vil med sin rådgvning om at investere løsesumspenge i Gadaffi-oliefelter, få stammens firma ”Pirates of the Somailian Aps” til at gå i betalingsstandsning efter kort tid. Herefter vil vi blive tilbudt hjemtransport ganske gratis af de få tilbageværende pirater, der endnu ikke er blevet sindssyge eller alkoholiserede af for meget weissbier.

Ovennævnte er selvfølgelig bare et oplæg, som jeg vil lægge ud i plenum. Bedre ideer er altid velkomne.

Michael

Eksamineret B.C.-terapeut.

alt

En hyldest til HHHH´s Mest formstærke løber.

Last Updated on Sunday, 06 March 2011 08:39