hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Disco cup - 3. runde - Brabrandsøen

E-mail Print PDF

Tidlig søndag morgen blev der budt op til 3. runde af Danisco cuppen. Kraftig vind, snefygning og et par minus grader gjorde ikke forholdene indbydende og motivationen var ikke stor. Lige før start dansede Bornholmeren febrilsk rundt ved målstregen på jagt efter en chip og fik først fat i den så umiddelbart før startskuddet at han løb af sted med den mellem tænderne. Om han holdt den der resten af turen eller tog konsekvensen og slugte chippen er endnu uvist men kunne være mulig forklaring på at han efter et lyn udlæg ved de 3 km fik alvorlige problemer (og muligvis endnu større problemer med at få afleveret chippen bagefter… smart at han ved en fejl havde taget Ulriks Chip).

Peace, Love & Harmony gruppen HHHH-hord var mødt op klar til dans. Søren Boy viste endnu engang, at han ikke er en mand der er bange for at gøre noget ud sig selv. Denne dag var det røde løbetøj blevet hjemme i hans Run In Closet og han var i stedet iført en ny gul T-shirt, som taget direkte fra den Københavnske mode uge, så han igen lignede tidligere tiders succesfulde kloning mellem Eddy Merckx og navnebroderen fra de tidlige firsere Boy George. Er det de talrige træningssessioner med kølig Champagne i letpåklædt stand ved de nordlige forstæders lumre kystlinje der har fået Søren ”Boys II Men” til at løbe så overraskende modent? Ved dagens løb nærmest fløj han igennem de 10 km på tiden 35.34 og ny PR. Ole D var hasteindkaldt som støtte til holdet ”HHHH.dk feat. Teampuls & Bornholmeren” og valgte endnu engang at komme så sent at opvarmning ikke kunne retfærdiggøres men endte med at løbe et superløb. Der kunne også spores stor optimisme hos Underlægen Uden Tidsgrænser. Dagens løb var langt under de 40 min og han har igennem den hidtidige løbs serie nok været den i hele Danisco feltet der har forbedret sig procentvist mest (snart løbes der tider der kunne give top-6 placeringer i kvindefeltet…). Undertegnede forsøgte at løbe et taktisk modent løb med et roligt udlæg. Det viste sig dog i stedet at ende overmodent. Efter at have passeret pulspigerne Kenneth Kok og dernæst Allan Strand lige før de 4 km så alt lyst ud. Også Anders Poulsens meget tunge åndedrag laangt bagfra lunede. Men håbet om at lukrere ved at ligge lunt i læ af Neimanns bakkenbarter i den kraftige modvind på søens sydside holdt ikke i længden og ved de 6 km, da Neimann & co. rykkede fra, var det slut. Det blev i stedet en desillusioneret og ynkelig retur de 4 km til mål hvor der kom mange forbi bagfra. ”HHHH.dk feat. Teampuls & Bornholmeren” endte med at triumfere endnu engang og har nu vundet alle tre hidtidige hold løb og ligger godt til den samlede sejr. For at gardere for samlet sejr (tur til Seychellerne i 14 dage forlyder der rygter om) er det lykkedes at få indplaceret Michael Hylke ”nu igen den hurtigste” Vestergaard under forskellige dæknavne hos den nærmeste holdkonkurrent hvor han er sikker garant for at løbs tiderne ikke vil kunne komme i nærheden af ”HHHH.dk feat. Teampuls & Bornholmeren”.

Peace, Love & Harmony var også denne dag temaet for det andet HHHH hold ”Astrids hunde”. Der blev løbet så tæt af holdet rundt på ruten at det mindede om dengang man til ungdomsskolefester lavede gruppedans til Cool & the Gangs ”Get down on it”. Holdet kom næsten samlet ind lige under de 40 min hvor Kristian havde ageret hare på de 10 km for Bollerum og Astrid. Flot af Astrid, hvor det forlød det var ny PR, og meget overraskende af Bollerum at han kunne løbe en tur der ikke var Søsterhøj bagfra. Bollerum viste også stor sportsmanship ved at tage konkurrencen alvorligt og overspurte Astrid på de sidste metre – flot på denne måde så overbevisende at kunne sætte alle de kritikere på plads der har kørt benhårdt på ham efter sidste rundes præstation… Samlet blev det til en tredje plads til ”Astrids hunde”.  Nu er der 3 uger til næste runde og en ”nådesløs træning” venter forude.

Anders Lade