hhhh.dk

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vestergaard & Andersen Sportsrejser ønsker Godt Nytår

E-mail Print PDF

Hvad skal en mindre virksomhed gøre, når alt er prøvet og man alligevel gerne vil give kunderne lidt ekstra?

Man afholder naturligvis et 2-dages træningssymposium, med et hurtigt træningspas i Sydbyen den ene dag og gratis deltagelse i BC’s nytårskur dagen efter. Det gav naturligvis pote og mange meldte sig til.

Onsdag den 30. december var der således hurtige kilometer langs Ringvej Syd, hvor store stjerner og tidligere kunder var mødt op. Lille Skat ”The King of Jogging” fortalte om sin bedste løbetur i 00’erne, som var hans timer lange lektion i langdistanceløb hos de 2 direktører afholdt i foråret. Blandt de øvrige stjerner var naturligvis Hellboy, Lade-Anders, Søren Boy George, John ”Stampe”, Hashholt og ikke at forglemme den islandske økonom Gudjon.


På kendisfronten var det nye par ”Henning & Kurt” mødt op, som tilbød en kort master-start. Herudover var der flere prominente kunder fra det forgangne år, som havde meldt sig til begge dage. Mere om det senere.

Tempoet var højt og turen lang. Søren Boy George fik flere personlige træningspas af direktørerne, mens Lade-Anders holdt sig i skindet, da han allerede havde tilmeldt sig nytårskuren og påtænkte en sejr på den store dag. John var tydeligt nervøs og vogtede på alle udfald.

”The King of Jogging” vandt 2 vigtige sejre på afjogningspassagerne og blev retmæssigt hyldet, inden den første dag blev afsluttet og billetter til Nytårsturen blev omdelt.

Tidligt den 31. erkendte direktørerne, at Søren Boy George’s specialtræning havde kostet så meget på kræfterne at en sejr ved BC’s Nytårskur var udelukket.”Do you really want to hurt me?”

Der var dog fest da alle mødte ind i drivhusene. Blandt de prominente 2-dages gæster var Peter, som netop havde modtaget Danske Taxivognmænds pris som ”Årets Fund”. Iklædt refleksvest var han klar til at overleve selv en meget lang tur, og Mogens Borger-service havde med det samme afluret den nye påklædningstrend.

Kurt var en af 2-dages gæsterne og virkede ikke mærket af strabadserne fra dagen før, formentlig fordi han, som Michael Rasmussen, ikke i samme grad påvirkes af tyngdekraften.

I flokken var en ny mand. Han hed ”Steffen” og mindede bemærkelsesværdig meget om en kombattant underdirektøren havde kæmpet imod i de tidlige 90’ere.  Han blev budt velkommen og fortalte at han havde været væk i 6 måneder. Underdirektøren tænkte på hvilken lovovertrædelse, som kunne passe med en sådan straframme, men fik ikke tænkt tanken færdig inden gruppen drog af sted.

Og af sted gik det. BC løb kun 250 meter og måtte erkende at helbredet ikke kunne klare mere og at han stod overfor en rygtransplantation. Derfor førte Henning an, med direktørerne og ”The artist formerly known as Mariager” nu kun ”Love Symbol” på de væsentligste pladser. Det var glat, meget glat, men Hellboy er for tiden så polstret, at han ikke kan slå sig når han falder.

Efter Kendisparret ”Henning & Kurt” igen var stukket af, fik den relancerede Arentoft luft under vingerne og havde tid både til højt tempo og samtidigt også overskud til at konversere om sine oplevelser i julen og tanker om fremtiden. Som konsekvens blev feltet trukket ud i en lang række.

”Bent Litt” sagde den nye mand forpustet, men underdirektøren korreksede ham og fortalte at navnet var ”Bent Christensen”.

Arentoft ledte feltet til den 2 kilometer lange opløbsstrækning, hvor der hurtigt blev samlet en stærk gruppe på 3, bestående af Underlægen, Lade-Anders og Kjøvenhavner-Kim. Overdirektøren gik helt ned og fulgte den nye ”Steffen” i mål. Underdirektøren fulgte i stedet slagets gang sammen med ”Kurt fra Tølløse” og kunne se Kim helt urutineret smide sejren væk, da han tog fejl af Gunnestrup og Gundsømagle og derved glemte at dreje til højre i det sidste sving.

Underlægen fik derfor sejren foran Lade-Anders og Kim. BC filmede med stor glæde de halvnøgne mænd, der klædte om inden gallaen og ønskede sig lidt mere i den retning, til sin kommende fødselsdag.

To-dages arrangementet havde været en stor succes og alle var tilfredse, mest af alt ”The King of Jogging”

Godt Nytår til alle fra

Vestergaard & Andersen Sportsrejser.

Last Updated on Tuesday, 05 January 2010 13:48